Woont u in Amersfoort en wilt u ramen en deuren, houten kozijnen, of schuifpuien laten maken?

In de omgeving Amersfoort staat timmerfabriek Van Randwijk die ook serrebouw aanbiedt uit eigen fabriek!

Heeft u wel eens nagedacht over het laten realiseren van ramen en deuren, schuifpuien of houten kozijnen op maat? Als u in Amersfoort woont, denkt u misschien niet aan timmerfabriek Van Randwijk in Tricht. Maar doordat wij een relatief klein bedrijf zijn, zijn we prima in staat om snel te schakelen én flexibel te werken, ook voor projecten in Amersfoort. Voor serrebouw of volledige renovatieprojecten kunt u bij ons terecht en wij komen graag bij u langs om met u de mogelijkheden te bespreken. Eerst gratis een geheel vrijblijvende offerte? Vraag deze dan direct aan! En wij zorgen voor maatwerk in kozijnen, ramen en deuren.

 

 

Van Randwijk timmerfabriek biedt vakwerk in Amersfoort

Schuifpuien, houten kozijnen en ramen en deuren uit onze fabriek zijn in één woord oogstrelend. Wij maken gebruik van duurzame onderdelen, zoals FSC hout (uit verantwoord beheerde bossen waar herplant plaatsvindt) en zorgen voor een solide afwerking met soepel schuifgemak. Daarnaast kenmerken onze systemen zich door:

  • Duurzaamheid
  • Een lage instapdrempel
  • Een zeer lichte bediening
  • Verkrijgbaarheid in grote maten
  • Doorlopende horizontale glaslijnen

Als u in Amersfoort woont en vakbekwaam timmerwerk voor bijvoorbeeld serrebouw nodig heeft, vindt u dat zeker in onze timmerfabriek. Zowel aannemers als particulieren uit Amersfoort en omstreken hebben uitstekende ervaringen met ons bedrijf.

 

 

Allround timmerfabriek

Of u nu op zoek bent naar kozijnen, deuren, ramen, serres of vouwpuien, bij Van Randwijk kan het allemaal. Van nieuwbouw tot renovatie of juist vervanging van houten onderdelen in oudere huizen, tot in het kleinste detail worden onderdelen zorgvuldig gezaagd en gefreesd met computersoftware aangestuurde machines. Graag kijken we samen met u naar een oplossing op maat aan de hand van uw specifieke wensen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of bent u geïnteresseerd in een bezoek aan ons bedrijf? Neem dan contact op en bel met 0345-580695 of mail naar info@houtenkozijnen.eu!

 

Telefoonnummer

0345 - 580 695


E-mail

info@houtenkozijnen.eu

Offerte aanvragen

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op