Houten kozijnen De Bilt

Hout heeft zich door de eeuwen heen bewezen duurzaam en betrouwbaar te zijn.

Houten kozijnen zijn nog steeds erg populair en worden dan ook vaak geplaatst in Nederland. Hout heeft zich door de eeuwen heen dan ook bewezen duurzaam en betrouwbaar te zijn. En aangezien houten kozijnen van een natuurproduct worden gemaakt, zijn ze erg mooi en zorgen ze voor een warme uitstraling aan uw woning. Geïnteresseerd in houten kozijnen in De Bilt? Dan bent u bij Van Randwijk Montage en Timmerwerken aan het juiste adres.

Houten kozijnen De Bilt – de pluspunten

Houten kozijnen De Bilt biedt een heleboel pluspunten. Of er nou kozijnen vervangen moeten worden of er sprake is van een nieuwbouwproject: wij raden houten kozijnen aan. Waarom? Hieronder zetten we de pluspunten van houten kozijnen graag voor u uiteen:

Houten kozijnen zijn veelzijdig
Houten kozijnen kunnen altijd overgeschilderd worden in een andere kleur. Ze zijn relatief eenvoudig aan te passen aan uw smaak van dat moment.

Verschillende stijlen
Houten kozijnen zijn er in verschillende stijlen. Van klassiek tot modern.

De houten kozijnen van Van Randwijk zijn gemaakt van KOMO gecertificeerd Dit betekent dat houten kozijnen De Bilt aan alle kwaliteitseisen voldoen.

Hout is recyclebaar

Hout is sterk
Hierdoor hebben houten kozijnen en deuren een hoge inbraakwerendheid.

Hout is isolerend
Door de unieke celstructuur heeft hout zeer goede isolerende eigenschappen

En wanneer u kiest voor de houten kozijnen van Van Randwijk Montage en Timmerwerken, kiest u niet alleen voor houten kozijnen van een uitstekende kwaliteit. Maar ook voor het beglazen van uw houten kozijnen De Bilt met dubbel glas.

Van A tot Z voor een scherpe prijs

Houten kozijnen De Bilt staat garant voor een scherpe prijs. Vanaf het inmeten tot en met het monteren en aftimmeren. Snelle levertijd en vakwerk staan bij ons centraal. En dat zowel voor particulieren als bedrijven. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag direct een offerte aan.

Offerte aanvragen