Dakkappellen

Compleet geplaatst met kozijnen en ramen

Productoverzicht

Houten luiken

Op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt

Productoverzicht

Erkers

Van Randwijk maakt zowel nostalgische als moderne erkers

Productoverzicht

Houten kozijnen fabriek Culemborg

 

Wilt u uw huidige kozijnen laten vervangen of bent u op zoek naar kozijnen voor een nieuwbouwproject? Heeft u dan al weleens aan houten kozijnen gedacht? Houten kozijnen bieden, ten opzichte van de kunststof en aluminium variant, een heleboel voordelen. Zo bent u met houten kozijnen verzekerd van een warme, authentieke uitstraling. Alle houten kozijnen van houten kozijnen fabriek Culemborg zijn van KOMO gecertificeerd hout en beschikken over hang- en sluitwerk volgens het politiekeurmerk veilig wonen. Tenslotte hebben houten kozijnen een lange levensduur, zijn ze eenvoudig te bewerken en te onderhouden en zijn ze recyclebaar.

 

Houten kozijnen fabriek Culemborg – specialist in maatwerk

 

Van Randwijk Montage en Timmerwerken is dé houten kozijnen fabriek Culemborg. Met onze ruime ervaring in hout, van inmiddels meer dan 25 jaar, hebben we onszelf ontwikkeld tot een echte specialist in maatwerk van hoogwaardige houten producten zoals:

 

  • - Kozijnen
  • - Deuren
  • - Trappen
  • - Vouwpuien
  • - Erkers

 

Houten kozijnen fabriek Culemborg is er zowel voor de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk in hout aan allerlei tevreden aannemers en particulieren.

 

Vaak de goedkoopste

 

Er zijn veel bedrijven die houten kozijnen aanbieden. U bent uiteraard op zoek naar de beste en de goedkoopste. Van Randwijk Montage en Timmerwerken heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. En vaak zijn we ook nog eens de goedkoopste.

 

Korte lijnen zorgen ervoor dat er bij houten kozijnen fabriek Culemborg geen misverstanden ontstaan. Met onze maatwerkoplossingen komen we aan al uw eisen, wensen en voorkeuren tegemoet. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. Natuurlijk behoort het ook tot de mogelijkheden om ter plekke uw situatie te komen bekijken.

Telefoonnummer

0345 - 580 695


E-mail

info@houtenkozijnen.eu

Offerte aanvragen

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op