Dé houten kozijnen fabriek in Gelderland

Dé houten kozijnen fabriek in Gelderland | Van Randwijk

Van Randwijk Montage en Timmerwerken is dé houten kozijnen fabriek Gelderland. Bent u op zoek naar houten kozijnen van een uitstekende kwaliteit, gemaakt van FSC gecertificeerd hout, dan bent u bij onze houten kozijnen fabriek Gelderland aan het juiste adres. In onze fabriek maken we alle hoogwaardige houten kozijnen, deuren, trappen, vouwpuien en erkers op maat. En door de omvang van onze houten kozijnen fabriek zijn we in staat om snel en flexibel te werken. Onze vakbekwame, ervaren professionals spelen perfect in op uw wensen.

Waarom kiezen voor houten kozijnen?

Er zijn talloze redenen waarom u voor houten kozijnen zou moeten kiezen. De belangrijkste redenen hebben we hieronder voor u op een rijtje gezet:

  • Hout is mooi Hout is een natuurproduct en geeft een warme uitstraling aan uw woning. Zowel binnen als buiten.
  • Hout is sterk Hout heeft een grote sterkte en daardoor een hoge inbraakwerendheid. Wordt er toch ingebroken, dan is de schade meestal eenvoudig te repareren.
  • Hout is isolerend en energiebesparend Hout heeft een unieke, goed isolerende celstructuur Ook voorkomt het onnodig warmteverlies tussen muur en kozijn.
  • Hout heeft een hoge brandveiligheid
  • Hout is eenvoudig te onderhouden De kleur van houten kozijnen kan eenvoudig worden aangepast. Beschadigingen kunnen worden bijgewerkt.
  • Hout is recyclebaar Hout is goed te recyclen en er zijn geen grote hoeveelheden energie voor nodig om dit te doen.

Houten kozijnen fabriek Gelderland: zakelijk en particulier

Houten kozijnen fabriek Gelderland werkt zowel voor de zakelijke als de particuliere markt. Inmiddels hebben we maatwerk in hout aan allerlei tevreden aannemers en particulieren geleverd. Wilt ook u graag onderdeel uitmaken van ons tevreden klantenbestand? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan

Offerte aanvragen