Houten kozijnen fabriek Utrecht – maatwerk

Houten kozijnen fabriek Utrecht - maatwerk | Van Randwijk

Wilt u uw huidige kozijnen laten vervangen of bent u op zoek naar kozijnen voor een nieuwbouwproject? Heeft u dan al weleens aan houten kozijnen gedacht? Houten kozijnen bieden, ten opzichte van de kunststof en aluminium variant, een heleboel voordelen. Zo bent u met houten kozijnen verzekerd van een warme, authentieke uitstraling.

Alle houten kozijnen van houten kozijnen fabriek Utrecht zijn van KOMO gecertificeerd hout en beschikken over hang- en sluitwerk volgens het politiekeurmerk veilig wonen. Tenslotte hebben houten kozijnen een lange levensduur, zijn ze eenvoudig te bewerken en te onderhouden en zijn ze recyclebaar.

Houten kozijnen fabriek Utrecht – specialist in maatwerk

Van Randwijk Montage en Timmerwerken is dé houten kozijnen fabriek Utrecht. Met onze ruime ervaring in hout, van inmiddels meer dan 25 jaar, hebben we onszelf ontwikkeld tot een echte specialist in maatwerk van hoogwaardige houten producten zoals:

  • Kozijnen
  • Deuren
  • Trappen
  • Vouwpuien
  • Erkers

Houten kozijnen fabriek Utrecht is er zowel voor de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk in hout aan allerlei tevreden aannemers en particulieren.

Vaak de goedkoopste

Er zijn veel bedrijven die houten kozijnen aanbieden. U bent uiteraard op zoek naar de beste en de goedkoopste. Van Randwijk Montage en Timmerwerken heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. En vaak zijn we ook nog eens de goedkoopste.

Korte lijnen zorgen ervoor dat er bij houten kozijnen fabriek Utrecht geen misverstanden ontstaan. Met onze maatwerkoplossingen komen we aan al uw eisen, wensen en voorkeuren tegemoet. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. Natuurlijk behoort het ook tot de mogelijkheden om ter plekke uw situatie te komen bekijken.

Neem contact op