Houten kozijnen kopen bij de specialist

Wilt u houten kozijnen kopen? Dan bent u hoogstwaarschijnlijk op zoek naar houten kozijnen van een uitstekende kwaliteit. En dat voor een aantrekkelijke prijs. Meestal hangt aan goede kwaliteit ook een wat groter prijskaartje.

 

Maar niet wanneer u besluit uw houten kozijnen te kopen bij Van Randwijk Montage en Timmerwerken. Bij ons krijgt u FSC gecertificeerd hout voor een scherpe prijs. Vaak zijn wij zelfs de goedkoopste. Ervaar het zelf en vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Dé specialist in maatwerk

 

Voor houten kozijnen kopen is Van Randwijk Montage en Timmerwerken uw professionele partner. Dor onze ervaring van 25 jaar mogen wij onszelf met trots dé specialist in maatwerk noemen. Maatwerk van hoogwaardige houten producten, zoals:

 

  • - Kozijnen
  • - Deuren
  • - Trappen
  • - Vouwpuien
  • - Erkers

 

Dus naast houten kozijnen, kunt u bij ons nog veel meer kopen. En dat zowel voor de zakelijke als de particuliere markt. Wij leveren maatwerk in hout aan allerlei tevreden aannemers en particulieren.

 

Ook onderdeel uitmaken van ons tevreden klantenbestand? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte voor houten kozijnen kopen aan.

 

Waarom juist houten kozijnen kopen?

 

Aangezien u zich aan het verdiepen bent op het gebied van kozijnen, zult u vast wel weten dat er naast houten ook aluminium en kunststof kozijnen verkrijgbaar zijn. Maar waarom moet u dan houten kozijnen kopen?

 

Omdat hout een heleboel te bieden heeft. Denk bijvoorbeeld aan de warme uitstraling, het isolerende effect, brandwerendheid, inbraakveiligheid en dat het goed te onderhouden is. En het aantal mogelijkheden met houten kozijnen is eindeloos.

Telefoonnummer

0345 - 580 695


E-mail

info@houtenkozijnen.eu

Offerte aanvragen

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op