Dé betrouwbare houten kozijnen leverancier

Zijn de kozijnen in uw huidige woning nodig aan vervanging toe? Bent u als aannemer met een nieuwbouwproject bezig en bent u op zoek naar de juiste kozijnen? Dan bieden houten kozijnen de uitkomst.

 

En voor die houten kozijnen bent u bij Van Randwijk Montage en Timmerwerken aan het juiste adres. Dé betrouwbare en ervaren houten kozijnen leverancier uit Meteren voor particulieren en bedrijven.

 

Benieuwd wat wij als houten kozijnen leverancier in uw specifieke situatie kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

De voordelen van de houten kozijnen leverancier

 

Waarom Van Randwijk Montage en Timmerwerken de betrouwbare houten kozijnen leverancier is?

 

  • - Ruim 25 jaar ervaring in hout
  • - Dé specialist in maatwerk van houten kozijnen, deuren, vouwpuien, trappen en erkers
  • - Snel en flexibel werken staan bij ons centraal
  • - Professionele en ervaren vakmensen
  • - Kwaliteitshout dat FSC gecertificeerd is
  • - Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • - Duidelijk en altijd volgens afspraak

 

Met ruim vijfentwintig ervaring in hout heeft Van Randwijk Montage en Timmerwerken zich ontwikkeld als een échte specialist in maatwerk van hoogwaardig houtwerk.

 

De juiste kwaliteit én de juiste prijs

 

Wij zij niet de enige houten kozijnen leverancier. Maar wij zijn wel één van de enigen die een uitstekende kwaliteit levert voor een scherpe prijs. Wist u dat wij zelfs vaak de goedkoopste partij zijn?

 

Wanneer u kiest voor houten kozijnen, kiest u voor een natuurproduct wat zorgt voor een warme, authentieke uitstraling. Houten kozijnen zijn brandvertragend, werken isolerend en zijn veiliger tegen inbraak.

 

Meer weten over de voordelen van houten kozijnen of wat wij als houten kozijnen leverancier voor u kunnen doen? Neem contact met ons op.

Telefoonnummer

0345 - 580 695


E-mail

info@houtenkozijnen.eu

Offerte aanvragen

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op