Woont u in Gorinchem en wilt u ramen, deuren, schuifpuien, houten kozijnen of vouwpuien laten maken?

In de buurt van Gorinchem staat timmerfabriek Van Randwijk. Ook voor serrebouw gefabriceerd in eigen fabriek!

Heeft u wel eens stilgestaan bij het laten maken van serrebouw , ramen, deuren, schuifpuien of houten kozijnen? Als u in Gorinchem woont, is timmerfabriek Van Randwijk in Tricht erg dichtbij. Wij zijn een relatief klein bedrijf, met vakbekwame medewerkers en een snelle levertijd. Door onze flexibiliteit kunnen wij snel schakelen, ook voor projecten van aannemers en particulieren in Gorinchem en omgeving. Voor volledige renovatieprojecten kunt u bij ons terecht en wij komen graag langs om ter plekke de mogelijkheden te bekijken. Bel ons voor een afspraak op 0345-580695 of vraag online een geheel vrijblijvende offerte? Wij verzorgen dan snel het maatwerk dat u nodig heeft in kozijnen, ramen en deuren.

 

 

Kleine aannemers in Gorinchem kiezen voor vakwerk van timmerfabriek Van Randwijk

“Vaak leveren we tot zo’n tien kozijnen aan kleine aannemers in Gorinchem en omgeving, maar vijftig stuks is voor ons net zo eenvoudig.” Dik van Randwijk levert met zijn team ambachtelijk vakwerk. Door de flexibiliteit, veelzijdigheid en snelle levertijd heeft timmerfabriek Van Randwijk een goede naam opgebouwd. Ook voor grotere renovatieprojecten in Gorinchem bieden wij:

  • Schuifpuien
  • houten kozijnen
  • ramen
  • deuren
  • serrebouw

Wij maken gebruik van duurzame onderdelen, zoals FSC hout? Daarmee heeft u de garantie dat het hout uit duurzaam beheerde bossen komt, waar gegarandeerd herplant van bomen plaatsvindt.

 

 

Kom kijken in onze timmerfabriek en overtuig uzelf van onze maatwerkoplossingen

Wij laten u graag zien hoe wij tot in het kleinste detail onderdelen zorgvuldig op maat zagen en fresen met computersoftware aangestuurde machines. Het ambachtelijk timmerwerk met moderne technieken verenigd. Graag kijken we naar uw specifieke wensen. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Interesse in een bedrijfsbezoek? Bel met ons op 0345-580695 of mail naar info@houtenkozijnen.eu!

 

Telefoonnummer

0345 - 580 695


E-mail

info@houtenkozijnen.eu

Offerte aanvragen

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op