Maatwerk renovaties in villadorp Hilversum?

Houten kozijnen, schuifpuien, ramen en deuren tot volledige serrebouw maakt timmerfabriek Van Randwijk op maat voor een groot aantal villa’s in Hilversum

In gemeentes zoals Hilversum heeft timmerfabriek Van Randwijk veel werk. Door het relatief grote aantal villa’s zijn de renovaties met houtwerk ook vaak maatwerk. Daarin is ons bedrijf gespecialiseerd. Doordat wij een klein bedrijf zijn, maar met uiterst vakbekwame mensen, zijn we goed in het beluisteren van uw wensen. Daar flexibel op inspelen, leverden ons al vele projecten op in Hilversum bij aannemers en particulieren. Met het op maat maken van ramen, deuren, houten kozijnen en schuifpuien kunt u geen betere partner vinden. Wij verzorgen maatwerk in Hilversum ook voor complete serrebouw. Voor een volledige offerte komen wij graag langs om de mogelijkheden bij u te bekijken. Bel als u wilt zien wat timmerfabriek Van Randwijk voor u kan betekenen op 0345-580695 of vraag via onze website een vrijblijvende offerte? Ook in Hilversum verzorgen wij graag maatwerk in houten ramen, kozijnen en deuren.

 

 

Aannemers die de hoogste kwaliteit in Hilversum wensen, kiezen vakwerk van timmerfabriek Van Randwijk

“Wij leveren ambachtelijk werk” zegt Dik van Randwijk van timmerfabriek Van Randwijk in Tricht. “Dit wordt zeer gewaardeerd door aannemers die de hoogste kwaliteit wensen bij de renovatie van bijvoorbeeld authentieke villa’s in Hilversum”. Onze kracht is de levering van houten kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien op maat, waarbij we flexibel inspelen op de wensen van de klant. Door een snelle levering heeft timmerfabriek Van Randwijk al ruim 12 jaar een goede naam opgebouwd, ook in serrebouw in Hilversum. Omdat we het milieu ook belangrijk vinden, gebruiken we FSC hout? Dat is hout uit duurzaam beheerde bossen, dat gegarandeerd herplant wordt na gebruik. Daarmee produceren wij duurzaam, wel een prettig idee.

 

 

Wij nodigen u uit in onze timmerfabriek!

Overtuig uzelf van onze maatwerkoplossingen in hout. Wij laten u graag ons machinepark zien waarbij wij de kleinste onderdelen zorgvuldig op maat zagen en frezen met computer gestuurde machines. Dit gecombineerd met ons ambachtelijk inzicht in timmerwerk, maakt dat u het best denkbare maatproduct geleverd krijgt. Interesse in een bedrijfsbezoek? Kom langs in Tricht en bel 0345-580695 of mail naar info@houtenkozijnen.eu!

 

Telefoonnummer

0345 - 580 695


E-mail

info@houtenkozijnen.eu

Offerte aanvragen

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op