Woont u in de provincie Utrecht? En bent u op zoek naar ramen en deuren, houten kozijnen of schuifpuien op maat?

Timmerfabriek Van Randwijk levert ook in Utrecht uit eigen fabriek!

Heeft u wel eens nagedacht over serrebouw? Zeker bij het aanbouwen van een passende serre bij een ouder huis is maatwerk noodzakelijk. Maar ook maatwerk houten ramen en deuren, schuifpuien of houten kozijnen zijn onze specialiteit en bent u zeker van een topproduct waar u jarenlang geen omkijken naar heeft. Als u in de provincie Utrecht woont, denkt u misschien niet aan een timmerfabriek in Tricht zoals timmerfabriek Van Randwijk. Maar toch is een groot deel van ons klantenbestand in Utrecht te vinden. Zeker omdat we een relatief klein bedrijf zijn, kunnen we flexibel inspelen op uw wensen, ook voor projecten in Utrecht. Vraag om een geheel vrijblijvende offerte en wij verzorgen uw timmerwerk.

 

 

Ambachtelijk duurzaam vakwerk in Utrecht laat u maken bij Van Randwijk timmerfabriek

Schuifpuien, houten kozijnen, vouwpuien en ramen en deuren uit onze fabriek zijn in concurrerend in prijs-kwaliteit en gegarandeerd gemaakt met duurzame onderdelen, zoals FSC hout. Onze timmerfabriek die levert in Utrecht, onderscheidt zich door:

  • Gebruik van duurzame materialen
  • Door een lage instapdrempel ook enkele stuks leverbaar
  • Een lichte bediening
  • Verkrijgbaar in grote maten
  • Doorlopende horizontale glaslijnen

Als u in Utrecht of omgeving woont en timmerwerk nodig heeft van vakmensen, bijvoorbeeld voor serrebouw, is onze timmerfabriek een aanbeveling. Zowel aannemers als particulieren hebben uitstekende ervaringen met ons bedrijf.

 

 

Bezoek onze allround timmerfabriek en ervaar het verschil

Bij Van Randwijk leveren wij maatwerkoplossingen voor nieuwbouw maar ook renovatie. Daarbij kunt u denken aan de vervanging van houten onderdelen in oudere huizen, waarbij wij tot in het kleinste detail onderdelen zagen en frezen met computer aangestuurde machines. Bent u benieuwd om een bezoek aan ons bedrijf te brengen? Neem contact op en bel 0345-580695 of mail naar info@houtenkozijnen.eu!

Telefoonnummer

0345 - 580 695


E-mail

info@houtenkozijnen.eu

Offerte aanvragen

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op