Houten kozijnen kopen Utrecht

Houten kozijnen kopen Utrecht | Van Randwijk

De kozijnen vormen een belangrijke factor voor de beeldvorming van uw woning. Dus bent u op zoek naar kozijnen om uw huidige kozijnen te vervangen, omdat ze beschadigd/verouderd zijn, niet goed meer isoleren of niet veilig meer zijn?

Of is uw keuze op houten kozijnen gevallen voor uw nieuwbouwwoning, bedrijfspand of project? Kies dan voor Van Randwijk Montage en Timmerwerken: houten kozijnen kopen Utrecht. Inmiddels zijn we al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in maatwerk én hout.

Wij werken dus zowel voor de zakelijke als de particuliere markt. We hebben maatwerk in hout aan allerlei tevreden aannemers, ondernemers en particulieren mogen leveren. Ook graag onderdeel uitmaken van ons tevreden klantenbestand? Houten kozijnen kopen Utrecht!

De voordelen van houten kozijnen

Houten kozijnen zijn nog steeds erg populair en worden in Nederland dan ook vaak geplaatst. En dat is niet voor niets. Houten kozijnen hebben u een heleboel voordelen te bieden:

  • Past zowel bij klassieke als bij moderne woningen
  • Werken brandwerend
  • Het authentieke karakter en de bijbehorende warme uitstraling
  • Eenvoudig zelf te onderhouden en te schilderen
  • Sterk, waardoor ze inbraakveilig zijn
  • Werken isolerend, waardoor het energieverbruik ook omlaag gaat.

Houten kozijnen kopen Utrecht: kies voor Van Randwijk

Voor houten kozijnen kopen Utrecht moet je bij Van Randwijk zijn. Wij hanteren snelle levertijden, hebben flexibele en ervaren vakmensen in dienst en onze korte lijnen zorgen ervoor dat er geen misverstanden ontstaan.

Met onze maatwerkoplossingen komen we aan al uw eisen, wensen en voorkeuren tegemoet. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

Natuurlijk behoort het ook tot de mogelijkheden om ter plekke uw situatie te komen bekijken.

Neem contact op