Over ons

Van Randwijk werkt zowel voor de kleinere opdrachtgever, als voor middelgrote aannemer met renovatieprojecten.

Van Randwijk werkt zowel voor de kleinere opdrachtgever, als voor middelgrote aannemer met renovatieprojecten. Korte lijnen zorgen ervoor dat er geen misverstanden kunnen ontstaan.

Van Randwijk nodigt u van harte uit om een bezoek te brengen aan het bedrijf. Uiteraard komen wij ook graag naar u toe om plannen of tekeningen te bespreken, of ter plekke uw situatie te bekijken. Met onze maatwerkoplossingen komen wij aan al uw wensen tegemoet.

Offerte aanvragen

Onze voordelen.

  • 01 Korte lijnen
  • 02 Maatwerkoplossingen
  • 03 Jarenlange ervaring
  • 04 Flexibel en snel
  • 05 Uitstekende prijs-kwaliteit

Wij zijn Van Randwijk.

Van Randwijk kozijnen bv is een jong bedrijf met een ruime ervaring in de kozijnen branche. Met onze vaste vakbekwame mensen spelen we perfect in op uw wensen. We staan graag voor u klaar als het gaat om advies, tekenwerk, productie en montage van houten kozijnen, ramen en deuren. Betrouwbaar en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Voor een vrijblijvende prijsopgave komen we graag bij u langs of kunt u een bericht achterlaten op de website.

Kom in contact

Het hout en hardhout dat wij gebruiken is voorzien van het FSC-keurmerk.

Het internationale, onafhankelijke FSC-keurmerk verzekert dat grondstoffen voor hout afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen, met alle aandacht voor de mensen die van het bos afhankelijk zijn. Alle grote milieu- en ontwikkelingsorganisaties bevelen FSC aan. Dit maakt FSC uniek.

Het hout en hardhout wij gebruiken is voorzien van het FSC-keurmerk. Dit geeft de garantie dat het hout uit duurzaam beheerde bossen komt, waar herplant van bomen plaatsvindt.

fsc logo - Van Randwijk