Houten kozijnen op maat Zeist

Houten kozijnen op maat Zeist | Van Randwijk

Ramen en de bijbehorende kozijnen zijn er in verschillende maten. Dus bent u op zoek naar kozijnen voor het vervangen van uw huidige kozijnen of kozijnen voor een nieuwbouwwoning of bedrijfspand?

Dan wilt u deze op maat bestellen. Houten kozijnen op maat Zeist vindt u bij Van Randwijk Montage en Timmerwerken. Inmiddels zijn wij alweer 25 jaar gespecialiseerd in houten kozijnen. Dus wij weten als geen ander wat maatwerk is.

Waarom kiezen voor houten kozijnen?

Wanneer u op het punt staat om uw huidige kozijnen te vervangen of kozijnen te kiezen voor een nieuwbouwproject, heeft u niet alleen de keuze uit houten kozijnen. U kunt er ook voor kiezen om kunststof kozijnen of aluminium kozijnen te laten plaatsen.

Maar deze varianten redden het volgens ons niet bij de echte houten kozijnen. Waarom niet? Omdat houten kozijnen een heleboel voordelen te bieden hebben:

  • Hout heeft een natuurlijke, warme uitstraling
  • Hout werkt isolerend waardoor u op uw energiekosten bespaart
  • Hout is sterk, waardoor het inbraken beter tegengaat
  • Hout werkt brandvertragend
  • Hout is heel bewerkbaar, waardoor het zowel in traditionele als in moderne woningen toegepast kan worden
  • Hout is goed te onderhouden en eenvoudig te schilderen
  • Hout is goed te recyclen en er zijn geen grote hoeveelheden energie voor nodig om dit te doen.

Bent u overtuigd na het lezen van bovenstaande voordelen? Voor houten kozijnen op maat Zeist bent u bij Van Randwijk Montage en Timmerwerken aan het juiste adres.

Veel meer dan houten kozijnen op maat Zeist

Naast houten kozijnen kunt u bij ons ook houten deuren, erkers, trappen en vouwpuien op maat bestellen. En dat allemaal van KOMO gecertificeerd hout. Heeft u uw houten kozijnen op maat Zeist snel nodig?

Dat is voor ons geen enkel probleem. Door de omvang van ons bedrijf zijn we in staat snel en flexibel te werken. Onze professionele vakmensen spelen perfect in op datgene wat u wilt.

Neem contact op