Houten kozijnen Utrecht

Houten kozijnen Utrecht | Van Randwijk

Niet alleen particulieren, maar ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor houten kozijnen Utrecht. Van het vervangen van de huidige kozijnen in uw woning tot het plaatsen van nieuwe kozijnen in een nieuwe woning, bedrijfspand of compleet nieuwbouwproject. Onze professionals draaien hun ervaren hand er niet voor om.

Houten, aluminium of kunststof kozijnen

Bij het kiezen van de materiaalsoort voor uw kozijnen, heeft u de keuze uit hout, aluminium of kunststof. Maar wat is het nou beste materiaal? Houten kozijnen natuurlijk. Waarom wij van Van Randwijk Montage en Timmerwerken vinden dat u voor houten kozijnen Utrecht moet kiezen? Omdat hout een heleboel te bieden heeft, zoals:

Bewerkbaar in verschillende stijlen

Er wordt vaak gezegd dat houten kozijnen vooral bij traditionele en klassieke woningen toepasbaar is. Maar niets is minder waar, ook bij een strakke, moderne woning kan hout de beste oplossing zijn.

Natuurlijke, warme uitstraling

Hout is een natuurlijk materiaal. Een materiaal dat zorgt voor een authentieke en warme uitstraling binnen- en buitenshuis.

Eenvoudig te onderhouden

De look en feel van houten kozijnen is niet alleen erg mooi, daarnaast zijn ze ook nog eens erg eenvoudig te onderhouden. Eenvoudig af te wassen en te schilderen.

Isolerende werking

Hout heeft een unieke celstructuur. Deze celstructuur zorgt voor goed isolerende eigenschappen. Houten kozijnen, inclusief dubbel glas, zorgen voor een besparing op uw energiekosten.

Inbraakveilig

Hout is een erg sterk materiaal. Hierdoor is het een veilige optie, omdat ze inbraakwerend zijn. Mochten ze toch schade oplopen door poging tot inbraak, dan is dit eenvoudig te repareren.

Kiest u voor houten kozijnen Utrecht, dan kiest u voor houten kozijnen met een FSC keurmerk én van een uitstekende kwaliteit.

Dé specialist in houten kozijnen Utrecht

Met onze jarenlange ervaring (van ruim 25 jaar) mogen we ons met trots dé specialist in houten kozijnen Utrecht noemen. Onze professionele vakmensen weten als geen ander waar ze mee bezig zijn. En dat allemaal voor een scherpe prijs. Ervaar het zelf en bestel uw houten kozijnen Utrecht vandaag nog!

Neem contact op